Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bloaz’n met Poas’n

2e Paasdag – maandag 1 april 2024

Traditiegetrouw gaan De Lutter Muzikanten op 2e Paasdag bij zalencentrum De Vereeniging in De Lutte weer “Bloaz’n met Poas’n”. Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:


13:00 – 14:45 De Lutter Muzikanten

De gastheren van “Bloaz’n met Poas’n” zijn De Lutter Muzikanten. Door talrijke optredens in binnen- en buitenland hebben De Lutter Muzikanten een goede naam weten op te bouwen. Op jaarlijks terugkerende evenementen, zoals “Bloaz’n met Poas’n” en het gezellige zomerconcert “Onder de bomen” in de dorpskern van De Lutte, hebben ze veel mensen enthousiast weten te maken voor de Egerländer Blasmusik. Onder leiding van Willem Cageling zullen ze ook dit jaar weer een gevarieerd programma ten gehore brengen van polka’s, walsen en marsen.


15:00-16:45 Liemers Böhmische

Liemers Böhmische is een muziekgezelschap van zeven enthousiaste muzikanten uit regio de Liemers en omstreken. Musici van een goed niveau die de Böhmische muziek een warm hart toedragen. Liemers Böhmische brengt de Böhmische blaasmuziek naar de Liemers en omstreken.
Hun repertoire bestaat voornamelijk uit Egerländer- en Böhmische blaasmuziek van diversen bekende orkesten, maar ook worden er door henzelf gearrangeerde composities gespeeld.
Zelf organiseren Liemers Böhmische het jaarlijkse “Midwinterfest der Blasmuziek“ en in het najaar komen er kapellen uit verschillende regio’s op uitnodiging naar de Liemers voor een heerlijke middag Bloasmuziek.
Liemers Böhmische is een levendig orkest en zij zullen u muzikaal verrassen. Wij hopen u te mogen verwelkomen op Bloaz’n met Poas’n, of één van onze optredens elders.
Wij zijn te volgen via Facebook, en voor nadere informatie kunt u contact opnemen via Liemersbohmische@gmail.com.


17:00 – 19:00 Original Boeskool Blech

Boeskool Blech bestaat uit 9 muzikale genieën met een voorliefde voor Böhmische blaasmuziek. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij de crème de la crème van de kapellenwereld besloten ze om samen het ultieme toetje te gaan vormen. Het resultaat is een wel heel bijzonder maar extreem prettig dessert!

Met hun unieke stijl van Egerländermuziek met frequente uitstapjes naar de pop- en feestmuziek, voelen de heren zich het meest thuis in hun natuurlijke habitat….. de feesttent!!!

Deze musici knallen als een dolle met originele en verrassende arrangementen, een flinke dosis humor en natuurlijk geweldige muziek.

“Ervaar het, dan weet je het!”


De entree bedraagt 10,-. Koop uw kaarten online via de knop hiernaast, of aan de zaal:
Cafe / zalencentrum De Vereeniging
Dorpstraat 7
7587 AA De Lutte


Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén