Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bloaz’n met Poas’n

2e Paasdag – maandag 10 april 2023


13:00 – 14:45 De Lutter Muzikanten

De gastheren van “Bloaz’n met Poas’n” zijn De Lutter Muzikanten. Door talrijke optredens in binnen- en buitenland hebben De Lutter Muzikanten een goede naam weten op te bouwen. Op jaarlijks terugkerende evenementen, zoals “Bloaz’n met Poas’n” en het gezellige zomerconcert “Onder de bomen” in de dorpskern van De Lutte, hebben ze veel mensen enthousiast weten te maken voor de Egerländer Blasmusik. Onder leiding van Willem Cageling zullen ze ook dit jaar weer een gevarieerd programma ten gehore brengen van polka’s, walsen en marsen.


15:00-16:45 Von Blech Holz

Von Blech Holz is een nieuwe groep jonge, enthousiaste muzikanten en bestaat uit conservatoriumstudenten, beroepsmuzikanten en liefhebbers van de blaasmuziek. De muzikanten komen uit verschillende windstreken, van Groningen tot Zeeland, en spelen met veel plezier. Von Blech Holz speelt diverse muziekstijlen, en iedereen draagt bij aan het repertoire. De specialisatie van de kapel is de Egerländer- en Böhmische blaasmuziek, met aandacht voor kwaliteit. Ze spelen op partijen, in tenten, en diverse andere optredens. In overleg zijn diverse muzikale stijlen mogelijk.

Op 10 juni 2023 spelen ze in Mayrhofen, Oostenrijk, op Blechlawine, één van de grootste blaasmuziekfeesten ter wereld. Op Bloaz’n met Poas’n zal Von Blech Holz een aantal nummers laten horen die ze ook op Blechlawine gaan spelen.


17:00 – 19:00 Blech Bizarr

Blech Bizarr zijn 8 “bizarre” muzikanten en een tubaspeler, “Iemand moet het vuile werk doen”. De band speelt de sterren uit de hemel op hun eigen manier. Haar uitvoeringen zijn met name geschikt voor slechthorenden, maar dan zonder hoogtevrees wel te verstaan. Met gevaar voor eigen leven en ledematen – maar natuurlijk alleen voor de band zelf – wordt muziek gemaakt en de handgemaakte arrangementen van meestal traditionele polka’s en marsen, een uitvoering van Blech Bizarr is net zoiets als Boheemse knödel met Hollandaise saus.


Of koop uw kaarten aan de zaal:
Cafe / zalencentrum De Vereeniging
Dorpstraat 7
7587 AA De Lutte


Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén